Werkinstructies Osiris

Hoe maak je een diplomasupplement aan?

Bijgewerkt op

Doel: Een Internationaal Diploma Supplement wordt meegeleverd bij een bachelor diploma, met daarop alle studieonderdelen, waar de student aan heeft voldaan.

Voor wie: Deze werkinstructie is bedoeld voor Osiris-coördinatoren die bij de major het diplomasupplement aanmaken.

Ga naar: Onderwijs > Major/Minor/Master

In menu 1.4 maak je de majors aan. Dit gebeurt conform de afspraak dat de afkorting van de opleiding wordt gebruikt, zoals deze binnen Osiris al wordt gebruikt. Bijvoorbeeld:

Een nieuwe major maken

Maak een nieuwe regel aan met het groene plusje. In menu 1.4.01 vul je het scherm met de verplichte informatie en koppel je de examenprogramma's die bij de major (en dus het supplement) horen.

Let op: een programma kan maar aan 1 major gekoppeld worden. Is een programma niet gekoppeld of dubbel gekoppeld, komt er geen supplement uit Osiris.

Vrije velden supplement

Voeg de vrije velden toe zoals opgenomen in de Release Notes BIP Rapport Diplomasupplement. Dit bestand is te vinden in het OCO-kanaal op Teams onder bestanden. Na het vullen van de verplichte velden, in afstemming en overleg met de curriculumcommissie (de commissie die bekend is met het opleidingsprofiel) kan het scherm definitief worden gemaakt.

Genereren IDS

In dit artikel wordt uitgelegd hoe het IDS wordt uitgedraaid.

Vorige Artikel Routekaart (fout-)meldingen/verzoeken/vragen
Volgende Artikel Hoe werken de vervangingsregels?