Werkinstructies Osiris

Hoe wijzig je het notitietype van notities?

Bijgewerkt op

1) Hoe kan ik groepsgewijs mijn oude type notities "Voor iedereen zichtbaar" of "Toegankelijk binnen faculteit student" omzetten naar een nieuw notitietype?

Vanuit je rol als docent, studieadviseur, SLB'er  kun je in Osiris docent oude notities groepsgewijs overzetten naar een nieuw type. Je kunt al je notites in één keer omzetten naar een nieuw type notitie. Onderstaand vind je een instructie om betreffende notities stapsgewijs over te zetten. Let op: bij elke aanpassing van de notities (die gedeeld worden met de student) krijgt de student een mail over aanpassingen van notities. Dit kan vragen van de student opleveren. Het is voor een student niet direct duidelijk dat alleen het type notitie aangepast is.

  1. Ga in Osiris naar [Student]
  2. Kies voor het tabblad [Notities]
  3. Kies via de selectiefilters de notities de notities die te breed zijn gedeeld. Kies voor  selectiefilter "Mijn notities [Toegankelijk binnen faculteiten student]" om te filteren op de notities die je in het verleden hebt gedeeld met iedereen binnen je faculteit.  Kies voor selectiefilter "Mijn notities [Voor iedereen zichtbaar]" om te filteren op de notities die je hebt gedeeld met iedereen binnen Avans.
  4. Klik op [zoeken]

5.     Klik op [Maak selectie]. Hier heb de mogelijkheid om meerdere notities tegelijkertijd te selecteren. Let op; je kunt maximaal 250 notities selecteren. Mocht je meer dan 250 notities willen omzetten dan zul je stap 1 t/m 7 moeten herhalen.

6.     Klik onder [Acties] op de actie [ Wijzig type notitie]. Vanuit jouw rol kun je hier uit  één of meer notitietypes selecteren. Op basis van de keuze voor het notitietype wordt de notitie gedeeld met de   medewerkers die standaard toegang hebben tot dit type notitie.

6.      Wijzig het type notitie en klik op [Wijzig]. Vervolgens krijg je een mutatieverslag te zien.

7.       Negeer eventuele waarschuwingen die gegeven worden door op de knop "Negeer waarschuwingen" te klikken.

Vorige Artikel Hoe kan ik in bulk resultaten elektronisch ondertekenen?
Volgende Artikel Hoe maak ik een notitie aan bij een student in Osiris docent?