Werkinstructies Osiris

ACA - Aanvullende informatie nodig

Bijgewerkt op

   Op basis van de aangeleverde documenten heeft de medewerker aanvullende vragen aan de student.
    De informatie die je van de student wilt opvragen stel je zo specifiek mogelijk aan de student in het tekstveld 'Opmerking richting......het Engels)
    Deze informatie wordt opgenomen in een mededeling (mail) die aan de student wordt verstuurd. De aanhef en afsluiting van de mail zijn al aan de mail
    toegevoegd.

Klik na het invoeren van de tekst aan de student op de knop 'Opslaan' rechts boven

Let op! De informatie is nog niet naar de student verstuurd. Hier zijn de volgende stappen voor nodig:

Als de tekst richting student is geformuleerd gaan we de tekst ook daadwerkelijk (via een mededeling) naar de student versturen.

Als je na het invoeren van de tekst op 'Opslaan' hebt geklikt, klik je vervolgens bij Acties op 'Rubriek toepassen of verwijderen'

Er verschijnt een pop-up.
Hierbij kies je (klik op vergrootglas) bij Rubriek voor 'EXTRA DOC - Extra documenten/informatie opvragen bij student'

Bij 'Actie' kies ze je voor 'Toepassen'.

Je zult nu zien dat rubriekstatus van Checklist: ACA beoordeling academie VOPL op 'Extra info opgevraagd' komt te staan.
In de werkvoorraad vind je deze student ook terug onder 'Extra info opgevraagd'. De student is in deze gevallen aan zet om informatie aan te leveren.

Vereiste vakken aanwezig? (Optioneel)

Voor sommmige academies is het vereist dat een student de juiste vakken op de eindlijst heeft staan. In dit onderdeel kan de academie bepalen of deze vakken voldoende aanwezig zijn.

Hierbij zijn de volgende opties aanwezig:

  • Ja: Ter registratie dat vakken aanwezig zijn
  • Nee: Ter registratie dat vakken niet aanwezig zijn. Aan academie om te bepalen of dit voldoende grond is om vooropleiding af te wijzen.
  • Test nodig: Bij sommige academies wordt de mogelijkheid aangeboden om een test af te nemen om niveau vast te stellen. Als dit verzoek naar student is verzonden kan dit antwoord worden gekozen. De rubriekstatus komt ook op "Test aangeboden" te staan.
Vorige Artikel ACA - Vaststellen toelaatbaarheid aanmelder met niet-nederlandse vooropleiding
Volgende Artikel Welke schermen ziet de student in Osiris Aanmeld ?