Kennisbank Docenten Avans Hogeschool

Hoe kan ik een zaak afbreken(verwijderen)/ heropenen?

Bijgewerkt op

Let op! Er wordt onderscheid gemaakt in het afbreken van een zaak en het verwijderen van een zaak. Bij het afbreken van een zaak verdwijnen alle taken die openstaan bij alle actoren (Student/ Docent) uit de takenlijst. De eventuele history die is opgebouwd ( Bijvoorbeeld: ingeleverde opdrachten/ gemaakte afspraken) blijft behouden.  Afgebroken zaken kunnen ook op een later tijdstip weer herstart worden (zie onderstaande instructie).

Bij het verwijderen van zaken verdwijnt de gehele history die is opgegebouwd in de case. Zaken kunnen individueel en groepsgewijs verwijderd worden. De osiriscoordinator van je academie kan een verzoek indienen bij Functioneel beheer van Osiris om zaken te verwijderen.

Hoe kan ik een zaak afbreken?

  1. Door in het zaakmenu te  klikken op [overzicht] komt het overzicht in beeld van alle zaken en de mijlpalen die bereikt zijn.
  2. Klik op de betreffende zaak die je wilt afbreken.
  3. Klik op [Breek zaak af]

Tip: wil je veel zaken tegelijkertijd verwijderen?  Zaken kunnen groepsgewijs op de achtergrond worden afgebroken. Vraag dit na bij de osiriscoordinator van je academie.

Hoe kan ik een zaak heropenen?

  1. Door in het zaakmenu te  klikken op [overzicht] komt het overzicht in beeld van alle zaken en de mijlpalen die bereikt zijn(zie bovenstaande afbeeldingen). Let op; zoek op zaken met de status  "afgebroken".
  2. Klik op de betreffende zaak die je wilt afbreken. zie bovenstaande afbeeldingen).
  3. Klik op [Heropen zaak]. De zaak wordt heropend en de openstaande taken worden bij de betrokken actoren (student/begeleider) in de zaak getoond.
Vorige Artikel Kan ik taken uitvoeren voor een andere actor (bijvoorbeeld student) in een zaak?
Volgende Artikel Starten/ heropenen/ verwijderen van Zaken in Osiris (voor Academiemedewerkers)