Werkinstructies Osiris

Hoe wordt een voorziening aan een student gekoppeld?

Bijgewerkt op

Doel: Een student vraagt, na een gesprek met de studentendecaan, via de examencommissie een voorziening aan. Na toekenning zal de voorziening bij de student gekoppeld moeten worden voor een bepaalde of onbepaalde duur. Hierna zal de student tijdens het inschrijven op toetsen de mogelijkheid krijgen om zelf in Osiris Student aan te geven of hij deze voorziening bij de toets wil gebruiken. Alleen studenten die voorzieningen op dit niveau toegekend hebben gekregen zullen zich op voorzieningen kunnen inschrijven in Osiris student.

Voor wie: Het koppelen van een voorziening kan een medewerker alleen als hij hiervoor gerechtigd is. Voor een eenmalige koppeling van een voorziening aan een werkvorm of toets zal de werkinstructie voorzieningen voor werkvorm/toets geraadpleegd moeten worden.

Ga naar: > Student > Begeleiding >Individueel > Voorzieningen

  1. Klik op de [+] knop onder voorzieningen
  2. Kies uit de lijst de voorziening (bij meerdere voorzieningen opnieuw de [+] knop gebruiken)
  3. Vul indien nodig "Geldig vanaf" en "Geldig t/m" in. Dit is optioneel. Wanneer het is ingevuld dan zal de voorziening alleen gedurende de aangegeven periode beschikbaar zijn voor de student om te kiezen bij het aanmelden voor toetsen in OSIRIS Student.
  4. Kies bij "Standaard toegekend" voor Ja of Nee: standaard toegekend ja = de voorziening staat bij toetsinschrijving in OSIRIS student standaard toegevoegd. Student kan voorziening verwijderen, standaard toegekend nee = de voorziening staat bij toetsinschrijving in OSIRIS student standaard nog niet toegevoegd. Student kan voorziening toevoegen.
  5. Sla de geregistreerde voorziening op.

In dit artikel is beschreven hoe voorzieningen aan toetsen worden gekoppeld.

Vorige Artikel Hoe wordt een student aan een begeleider gekoppeld?
Volgende Artikel Hoe worden voorzieningen aan toetsen van studenten gekoppeld?