Werkinstructies Osiris

Hoe dient een uitgaande student een Learning Agreement in

Bijgewerkt op

Doel: Welke stappen doorloopt een uitgaande student om een Learning Agreement in te dienen (vanaf oktober/november 2022)

Voor wie: International Office medewerkers, Functioneel Beheerders Osiris Aanmeld/Inschrijf, Buitenland coordinatoren/academiemedewerkers

Onze uitgaande studenten worden geïnformeerd door International Office en kunnen een Learning Agreement invullen in Osiris Student.

De voorwaarde is een afgehandeld en toegekend buitenlandverblijf (STUDY ABROAD).

Buitenland coördinatoren van de academies doen de beoordeling. Werkinstructies vind je hier: Learning Agreements (EWP)

De student volgt een wizard in Osiris Student:

Er moet een afgehandeld en toegekend buitenlandverblijf zijn (Completed and Aprroved). Dan kan deze gekozen worden als basis voor de Learning Agreement.

Begin en afloopdatum worden overgenomen van het buitenlandverblijf maar kunnen aangepast worden door de student. Handmatig of via het kalender icoontje naast de datum.

De taal komt uit het afgesproken en gekoppelde IO contract, het niveau van taalbeheersing vult student zelf in.

Indien Recognition leeg is kan de student wel verder maar dit is niet de bedoeling! Hier vind je de werkinstructies om deze wel beschikbaar te maken voor de student: Recognition (Learning Agreements EWP)

Dan vult de student handmatig de vakken in die gevolgd kunnen/mogen worden bij de partnerinstelling. In de toekomst is het de bedoeling dat de catalogus van de partner beschikbaar is voor de student.

Verplichte velden zijn aangemerkt met een asterix.

Contactpersoon bij de partnerinstelling dient gevuld te worden. De Learning Agreement wordt digitaal verzonden naar de partner via het EWP berichtenverkeer (na goedkeur van de Learning Agreement door de academiemedewerker).

Student kan nu nog opslaan en later aanpassingen doen of direct versturen/indienen.

Na indienen is dit wat de student ziet: Submitted en Changes proposal.

Vorige Artikel Learning Agreement downloaden/sturen in PDF vorm voor/naar student
Volgende Artikel Versturen mail IO-IND-WELCOME